Snart är det äntligen dags för The Journey Down: Chapter Three

Snart är det äntligen dags för The Journey Down: Chapter Three

Det här med episodbaserade spel är ju en fin idé på pappret, men som bland annat Valve visat med sitt uteblivna Half-Life 2: Episode Three kan det ibland vara svårt att följa de ursprungliga planerna och släppa delarna med jämna mellanrum.

Nu vet jag inte exakt hur schemat för svenska Sky Goblins afro-västindiska peka-och-klicka-äventyr The Journey Down såg ut till en början, men nu – över fyra år efter den första episoden – är det tredje och sista kapitlet äntligen på väg att bli klart.

Nedan ser ni en ny trailer som bekräftat att The Journey Down: Chapter Three släpps om lite mer än en månad, den 21 september. Spelet har ännu ingen prislapp på Steam, men om man missat serien kan man inhandla en bundle med de två första episoderna för 15 euro.

Här är den nya trailern för The Journey Down: Chapter Three.

Preview trailer for The Journey Down

This is a collection of work-in-progress footage from chapter three of The Journey Down. Coming to steam for PC, Mac and Linux on September 21. http://store.steampowered.com/app/579760/The_Journey_Down_Chapter_Three/

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts