Så, vad är Destiny 2, alltså egentligen?

Så, vad är Destiny 2, alltså egentligen?

Ikväll, närmare bestämt klockan 19:00 svensk tid, öppnar Destiny 2-betan portarna för alla som vill prova på Bungies nya storspel. Men vad är egentligen Destiny 2? Personligen beskriver jag det gärna som ett Diablo i förstaperson, fast med skjutvapen och tävlingsinriktade spelformer vid sidan av PvE och co-op, men om du vill ha ett mer officiellt svar på frågan så har Activision släppt en helt ny trailer som du kan se här nedan.

Alla instruktioner för hur du tar del av betan hittar du här. Eftersom Destiny 2 kommer släppas exklusivt till Battle.net på pc (med andra ord kommer du inte kunna spela det via Steam) behöver du ett konto hos Blizzards onlineplattform, men det har du ju förmodligen redan ärligt talat. Destiny 2 släpps till konsoler nästa onsdag, medan pc-lanseringen dröjer ytterligare en månad och är planerad till den 24 oktober.

Här är den nya trailern för Destiny 2.

“Destiny 2 – Official “What is Destiny 2?” Trailer [UK]

So you’re new to Destiny 2? Get a quick overview of the action shooter franchise coming September 6. Play solo or with friends as you fight back against your enemies and explore new worlds. Want to battle other players? Enter Destiny 2’s competitive multiplayer arena and put your skills to the ultimate test.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts