Rebellion och Team 17 i fokus under helgens reor på Steam

Rebellion och Team 17 i fokus under helgens reor på Steam

Vi har tidigare konstaterat att det går rätt bra för brittiska studion Rebellion. De ger numera ut alla sina egna spel och deras senaste verk Sniper Elite 4 togs emot med öppna armar och belönades bland annat med 78 procent i Tobias Garstens recension. Därtill släpper man Rogue Trooper Redux den 17 oktober och alldeles nyligen bekräftade man också att Evil Genius 2 är under utveckling.

Rebellion är, tillsammans med Team 17, helgens paradnummer på Steam. Man kan bland annat inhandla Sniper Elite 4 för 30 euro (50 procents rea) och Sniper Elite 3 för blott 5 euro och 59 cent (80 procents rea). Hos Team 17 hittar vi bland annat Yooka-Laylee för 26 euro och 79 cent (Rikard Olsson älskade det) och Worms WMD för 13 euro och 49 cent (som undertecknad ansåg vara ett av fjolårets bästa spel).

Slutligen slår även Namco på den stora rollspelstrumman genom att erbjuda Tales of Berseria för 30 euro (återigen ett väldigt bra spel!) och Tales of Zestiria för 12 euro och 49 cent (ett spel som man gärna kan skippa, trots den fantastiska Ednas närvaro). Man kan också inhandla Hollow Knight för 9 euro och 89 cent om man vill (Rikard tyckte det var rätt schysst).

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts