Par i videorecensioner!

Par i videorecensioner!

Jag tycker att jag har haft en hyfsat produktiv vecka. Främst för att jag äntligen börjar närma mig slutet i The Legend of Zelda: Breath of the Wild (jag har bara ett torn kvar att bestiga) men även för att jag kläckt ur mig hela två videorecensioner, den första i samband med min skriftliga recension i måndags och den andra nu idag.

Spelen ifråga är F1 2017 och Super Blood Hockey, två mysiga spel med helt olika målsättningar och helt olika budget. F1 2017 är påkostat och försöker vara så realistisk som möjligt, medan Super Blood Hockey blickar mot det förflutna och levererar ett pixligt sportspel med simpel kontroll och ännu simplare regler.

Här mina videorecensioner av F1 2017 och Super Blood Hockey. Trevlig helg!

Recension: F1 2017

Benny kollar in årets upplaga av Codemasters F1-racer.

Recension: Super Blood Hockey

Ett simpelt men njutbart hockeyspel.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts