Overwatch kommer äntligen få deathmatch

Overwatch kommer äntligen få deathmatch

Under gårdagen skrev vi om de pågående sommarspelen i Overwatch och tog en titt på alla nya heta skins. Men det här är inte det som händer kring Blizzards online-fps för tillfället, ty nu har spelets regissör Jeff Kaplan släppt en ny video där han förkunnar att både individbaserade och lagbaserade dödsmatcher (6v6) är på väg till Overwatch, och båda kan spelas på den publika testservern (PTR) nu.

Det här är intressant av flera olika anledningar: först och främst för att karaktärerna i Overwatch fyller väldigt specifika roller i laguppställningar, och nu tvingas klara sig på egen hand. Försten till 20 dödade spelare vinner (30 i Team Deathmatch) och vi kommer både få en helt ny karta (Château Guillard, Widowmakers herrgård) och modifierade versioner av existerande arenor för att passa de nya spellägena.

Här är Jeff Kaplans video.

Developer Update | Deathmatch | Overwatch

Game director Jeff Kaplan reveals a new game mode coming soon to the Arcade: Deathmatch! Play Deathmatch now on the PTR: [link] 00:15 – Why didn’t we add Deathmatch before? 00:57 – Deathmatch is coming to the Arcade! 01:25 – Overview of Free-For-All Deathmatch 02:28 – What maps will be used for FFA Deathmatch?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts