Nya rekordsiffror för PlayerUnknown’s Battlegrounds – fler än 800,000 spelade samtidigt

Nya rekordsiffror för PlayerUnknown’s Battlegrounds – fler än 800,000 spelade samtidigt

Det var inte länge sedan vi skrev om hur PlayerUnknown’s Battlegrounds gått om Counter-Strike: Global Offensive i antalet spelare på Steam. Då var det en stor grej att PUBG haft en halv miljon spelare samtidigt och vi noterade att det nu bara hade ett spel som var mer populärt. Jag skrev dock personligen att “Dota 2 förmodligen inte lär rubbas från tronen någongång snart.”

Tider förändras snabbt och nu verkar Dota 2s topplacering inte längre lika självklar. I helgen hade Battlegrounds nämligen över 800,000 spelare samtidigt och var därmed bara några tusen användare ifrån att sparka Valve från sin pole position.

PLAYER @ GAMESCOM on Twitter

OVER 800,000!

För tillfället har siffran gått ner en aning men det är ändå bara drygt 50,000 spelare som skiljer de två åt. Om vi har lärt något så är det att Battlegrounds uppenbarligen är helt omöjligt att stoppa så se fram emot fler nyheter om sprängda rekord allt eftersom dess framgångar tuffar på.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts