Ny storytrailer för Kingdom Come: Deliverance

Ny storytrailer för Kingdom Come: Deliverance

Tjeckiska Warhorse Studios Kingdom Come: Deliverance är inte ett rollspel i mängden. Istället för traditionell fantasy får vi en realistisk tolkning av 1400-talets Böhmen (numera Tjeckien) komplett med verklighetstrogna strider där alla vapen samspelar realistiskt med rustningar. Det är sällan en bra idé att bara hacka på för fullt.

I början av sommaren fick vi äntligen ett lanseringsdatum (den 13 februari 2018) och nu har vi fått en ny storytrailer. Vi får följa med smedsonen Henry, vars föräldrar mördas av legosoldater under kung Sigismunds order. Kort därpå börjar Henry få träning av Sir Radzig, och jakten på hämnd tar sin början.

Man kan förköpa Kingdom Come: Deliverance via Steam nu för 50 euro. Om man väljer att göra det får man även tillgång till ett gäng förköpsbonusar i form av kartpaketet Treasures of the Past, som bjuder på skattkartor som leder till gömda skatter och en kraftfull och mytomspunnen rustning.

Här är den nya storytrailern för Kingdom Come: Deliverance.

Kingdom Come: Deliverance – Born From Ashes PEGI (ENG)

Follow the events after the death of Henry’s parents as he joins ranks with Sir Radzig to get the training he needs. Where will his path lead him? Follow us on our social channels and subscribe for the latest updates! Facebook: https://www.facebook.com/kingdomcomerpg/ Twitter: https://twitter.com/WarhorseStudios

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts