Ny Middle-Earth: Shadow of War-trailer är supercool

Ny Middle-Earth: Shadow of War-trailer är supercool

Jag måste medge att jag är orolig. När Middle-Earth: Shadow of War utannonserades i februari var jag bortom mig av upphetsning, men allt sedan spelet försenades till oktober (det var ursprungligen tänkt att det skulle släppas i augusti) har vi fått ta emot den ena tveksamma nyheten efter den andra, såsom inkluderandet av mikrontransaktioner (orcer i lootlådor!) och sexiga spindlar.

Tack och lov är ju marknadsföring av ett spel och det faktiska spelet två helt skilda grejer, men jag hör nästan ändå hur J.R.R. Tolkien vänder sig i sin grav medan han kollar in den senaste trailern på sin smarttelefon. Det är mycket blingbling, jobbig attityd (i alla fall enligt mig) och poserande och dansande. Jag orkar knappt ens känna mig besviken över spektaklet och halvt förväntar mig en twerkande Gollum i nästa trailer.

Middle-Earth: Shadow of War släpps den 10 oktober. Här är den nya trailern.

Official Shadow of War Marauder Tribe Trailer

Marauders. Power. Respect. – Say hello to your next Orc tribe in Middle-earth: Shadow of War. Pre-order now: http://www.shadowofwar.com/preorder Middle-earth: Shadow of War releases beginning October 10, 2017 on Xbox One, Xbox One X, Windows 10 PC (Windows Store and Steam), PlayStation®4 and PlayStation®4 Pro.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts