Ny Divinity: Original Sin 2-trailer höjer temperaturen

Ny Divinity: Original Sin 2-trailer höjer temperaturen

Förra hösten släpptes Larian Studios rollspelsuppföljare Divinity: Original Sin 2 som early access på Steam. Nu, nästan ett år senare, drar det ihop sig för officiell lansering och spelet planeras bli “klart” den 14 september. Därför: en ny explosiv trailer som skryter med både vacker grafik och imponerande nyheter.

Bland annat får vi exempel på karaktärseditorn och de medföljande, valbara ursprungsberättelserna för dina tappra hjältar. Det här följs av en titt på spelets dialoger där man kan dra nytta av karaktärernas expertkunskaper för att få överhanden. Man kan även gömma sig i tunnor (förmodligen extra användbart för tjuvar).

Den mest imponerande nyheten i min bok är dock det utökade co-op-stödet. Två spelare har blivit fyra, och spelläget har drop-in/drop-out-funktionalitet såväl som dynamisk split screen, fullt stöd för handkontroller och möjligheten att samarbeta sig genom en hel kampanj. Här är den nya trailern för Divinity: Original Sin 2.

Divinity: Original Sin 2 Trailer

Get Divinity: Original Sin 2 on Steam: http://store.steampowered.com/app/435150/Divinity_Original_Sin_2/ Jump in to the wide world of Rivellon and experience RPG freedom like never before with Divinity: Original Sin 2! Featuring gorgeous character customization, deeply satisfying combat, couch co-op and the freedom of a traditional pen & paper RPG: this is the adventure you’ve been waiting for!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts