Ny Destiny 2-trailer inför den öppna pc-betan

Ny Destiny 2-trailer inför den öppna pc-betan

För ett tag sedan ordnades ett öppet betatest av Destiny 2 på konsoler.

Snart är det äntligen dags för oss pc-spelare, ett faktum som belyses i den nya trailern här nedan som visar upp pc-versionen av Bungies lootskjutare i glamorösa 4K och 60 fps. Betan äger rum på Battle.net (som numera heter Battle.net igen) mellan den 29 och 31 augusti, med start ett dygn tidigare för de som förhandsbokat spelet.

Systemkraven för Destiny 2 hittar ni här, och vi vet sedan tidigare att pc-betan kommer bjuda på den helt nya kartan Javelin-4 tillsammans med spelläget Control. Bungie har även berättat vilka balansjusteringar de infört mellan konsolbetan och pc-betan, och det ska även gå snabbare att hitta matcher i Quickplay.

Destiny 2 släpps till pc och Battle.net den 24 oktober, och här är den nya trailern.

Destiny 2 – Official PC Open Beta Trailer (4K 60FPS)

Experience Destiny 2 in 4K with uncapped frame rates in the PC Open Beta August 29-31. Pre-purchase Destiny 2 on PC Exclusively at Blizzard Battle.net and get 24 hour early beta access starting on August 28.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts