Nattlopp i Monaco i ny F1 2017-trailer

Nattlopp i Monaco i ny F1 2017-trailer

I maj avslöjade Codemasters sitt F1 2017, tillsammans med lanseringsdatumet den 25 augusti. Sedan dess har man roat sig med att presentera spelets nya retrobilar, en lista som fullbordades för två veckor sedan och bland annat inkluderar Mika Häkkinens McLaren MP4-13, Michael Schumachers F2004 och Ayrton Sennas och Alain Prosts McLaren MP4/4 (den mest älskade F1-bilen någonsin, så den är givetvis en förköpsbonus).

Nu har Codemasters släppt en ny trailer som med all önskvärd tydlighet påpekar att retrobilarna inte är den enda nyheten i F1 2017. Bland annat får vi en “massivt utökad karriär”, inklusive 115 uppgraderingsmöjligheter för bilarna, nya träningsprogram, mekaniska fel, en rad nya spellägen och alternativa bankonfigurationer, inklusive Monacos GP under nattetid, något som aldrig skådats i verkligheten.

Här är den nya trailern för F1 2017.

F1 2017 | CAREER TRAILER | Make History [UK]

F1 2017 has a massively expanded Career Mode that introduces invitational events at key points during the regular F1 season, where you will get to drive 12* classic F1 cars in a host of different events including overtake challenges, pursuit events, checkpoint, and time attack challenges.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts