Någon har gjort en fanskapad Papers, Please-film

Någon har gjort en fanskapad Papers, Please-film

Papers, Please är ett briljant litet spel om förtryck och personligt ansvar i ett ruttet system. I grunden är det förstås något av ett pusselspel där allting utspelar sig i ett litet bås i en passkontroll i fiktiva nationen Arstotzka. Lucas Popes spel lyckades förmedla en väldigt tryckande och hotfull atmosfär med mycket små medel.

Läs också: Copoka är Papers Please ur fågelperspektiv

Nu håller två ryska studenter, Nikita och Liliya Ordynskiy, på med en kortfilm baserad på spelet. Än så länge finns bara en kort teaser och några bilder, men det ser märkligt rätt ut. En bister man i ett illa upplyst bås, ekande fotsteg och en simpel replik: “papers, please” (fast på ryska, då). Det är tydligen allt som behövs för en effektiv teaser, och allt som behövs för att frammana liknande atmosfär som spelet gjorde. Spana in själva nedan:

PAPERS, PLEASE – The Short Film Teaser Trailer (2017)

An official adaptation of the award winning game “Papers, Please” by Lucas Pope. Written by Liliya and Nikita Ordynskiy. Produced by Liliya Tkach. Directed by Nikita Ordynskiy. JOIN US: Facebook – https://www.facebook.com/paperspleasefilm/ VK – https://vk.com/paperspleasefilm #papersplease #paperspleasefilm

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts