Ät lera! Spintires får ny “ultimat” utgåva

Ät lera! Spintires får ny “ultimat” utgåva

Spintires är inte riktigt som alla andra fordonsbaserade spel. Istället för att köra så snabbt som möjligt kring en bana byggd för ändamålet handlar Spintires om att befinna sig mitt ute i skogen och ha det riktigt, riktigt jobbigt i leran, och hanka sig fram bland annat genom fyrahjulsdrift, vinschar och lite gammalt hederligt jäklar anamma.

Nu kommer Spintires få en “ultimat” utgåva i form av Spintires: Mudrunners. Det släpps någon gång i oktober och kostar 27 euro på Steam (50 procents rabatt för de som äger originalet) och bjuder på en “komplett grafisk uppdatering” tillsammans med en ny sandlådekarta vid sidan av originalspelets fem miljöer. Hela tretton nya fordon läggs också till, vilket gör att det totala antalet blir nitton stycken.

Här är premiärtrailern för Spintires: Mudrunner.

Spintires: MudRunner – Reveal Trailer

Preorder now at 10% : http://www.mudrunner-spintires.com/shop Spintires owners receive an exclusive 50% discount on Steam, on top of a 10% offer for pre-orders.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts