Kolla in lanseringstrailern för Absolver

Kolla in lanseringstrailern för Absolver

Sloclaps och Devolver Digitals närstridsfokuserade actionspel Absolver släpps idag. I skrivande stund låses det upp om “ungefär sju timmar” på Steam (vilket torde innebära klockan 19:00 svensk tid) så om du är kvick och villig kan du fortfarande inhandla spelet för 27 euro, innan prislappen höjs till det ordinarie 30 euro jämnt. Man får även ett exklusivt utrustningsset om man förköper Absolver.

Jag är fortfarande lite osäker på vilken typ av spel Absolver egentligen är. Det åtföljs av taglinen “online melee action”, men av de spelsekvenser jag sett att döma påminner det mer om Dark Souls än For Honor. Spelaren utforskar en diffus men öppen värld och kan nu som då invaderas av andra spelare, men om man vill kan man spela helt och hållet på egen hand eller ta hjälp av vänner.

Om du vill veta mer om vapnen och och krafterna i spelet kan du kolla in trailern som vi belyste för lite mer än en månad sedan. Här är lanseringstrailern för Absolver.

Absolver – Launch Trailer

PlayStation 4 and PC on August 29 http://absolver.devolverdigital.com | @absolver Built with Unreal Engine 4 Absolver is an online melee action experience where players are placed behind the mask of a Prospect under control of the Guides, the new rulers of the fallen Adal Empire, who have placed you here to determine your worth in joining their elite corps of Absolvers.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts