Koei Tecmo avslöjar Attack on Titan 2

Koei Tecmo avslöjar Attack on Titan 2

För nästan exakt ett år sedan släpptes Attack on Titan: Wings of Freedom, ett actionspel av Dynasty Warriors-utvecklarna Omega Force baserat på mangan och animen med samma namn (minus undertiteln, då). Undertecknad blev mycket positivt överraskad, delade ut betyget 78 procent i vår recension, och konstaterade att “ingen Attack on Titan-fantast bör missa det”.

Den andra säsongen av tv-serien avslutades tidigare i sommar, och nu har Koei Tecmo och Omega Force avslöjat att de återvänder för runda två. Nedan ser ni premiärtrailern för Attack on Titan 2, och även om inte några tilltänkta plattformar avslöjats ännu känner vi oss hyfsat säkra på att även det här spelet kommer lanseras till Steam och pc. Varför inte liksom? Just det.

Attack on Titan 2 släpps tidigt nästa år. Här är premiärtrailern.

Attack on Titan 2 – Announcement Trailer

We are proud to reveal today that a sequel to 2016’s titanic action game, Attack on Titan, is currently in development by Omega Force. To celebrate the announcement, We released a teaser site which reveals the title and stunning key art for the latest game based on the worldwide anime series phenomenon.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts