Keystone byter namn till The Amazing Eternals, får gameplaytrailer

Keystone byter namn till The Amazing Eternals, får gameplaytrailer

I slutet av maj avslöjade de kanadensiska Warframe-utvecklarna Digital Extremes en free-to-play-skjutare kallad Keystone. Det här var uppenbarligen ett dåligt namn (jag hade helt ärligt glömt bort originaltiteln när jag satte mig ner för att skriva den här nyheten) för nu har man döpt om spelet till det betydligt coolare The Amazing Eternals.

Nedan hittar ni den allra första gameplaytrailern. Spelet mixar kortspel och hjälteskjutare inom ramarna av en premiss som för tankarna till den klassiska Robin Williams-filmen Jumanji. Via ett magiskt brädspel transporteras spelarna till ostiga science fiction-världar, och den mysiga musiken förstärker matinékänslan ytterligare.

En stängd alfaversion av The Amazing Eternals har hårdtestas under sommaren, och nu är det dags för nästa steg. Nycklar för det kommande stängda betatestet kommer börja distribueras via “olika nyckelwebbsidor” från och med den 1 september, men man kan också anmäla sitt intresse via den officiella hemsidan.

Här är den första gameplaytrailern för The Amazing Eternals.

The Amazing Eternals: Make Your Move

Make your move. Join The Amazing Eternals — where each move transports you into an epic battle, blending first-person action and deck-building strategy for an all new type of FREE team-based shooter. Become a Founder on August 29 and join in our development quest! amazingeternals.com

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts