Jo, det kommer en pc-beta av Call of Duty: WWII

Jo, det kommer en pc-beta av Call of Duty: WWII

Igår (idag?) drog en stängd beta av onlinedelen i kommande krigsspelet Call of Duty: WWII igång på Playstation 4. Den avslutas på måndag, och återkommer påföljande helg mellan den 1 och 4 september, den här gången tillsammans med en motsvarande beta för Xbox One. Vi pc-spelare lämnas dock i mörkret, men tack och lov anar vi ett ljus i slutet av tunneln.

Via Reddit (via VG247) har Sledgehammer Games medgrundare Michael Condrey blandat sig i en ytterst kortfattad konversation. Frågan (eller snarare påståendet) var “pc-beta, snälla!” varpå Condrey svarade “ja, den är på väg”. Mycket mer finns inte att säga för tillfället, så du kan ju kolla in den senaste trailern en extra gång medan vi väntar på mer information.

Call of Duty: WWII släpps den 3 november.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts