Hollow Knight har fått en maffig uppdatering

Hollow Knight har fått en maffig uppdatering

Om du har läst min recension av Hollow Knight så kommer det nog inte som en chock att jag tycker det är ett av årets mest underskattade äventyr. Charmigt, utmanande och med en detaljrikedom som gör dess mörka värld till ett sant nöje att utforska – kort och gott, det förtjänar mer kärlek än det hittills fått.

Kanske får det också det nu, när spelet fått en rejält saftig ny uppdatering med namnet Hidden Dreams. Bland annat adderar den två nya bossar, ny musik, en ny uppgradering kallas Dreamgate, samt en lååång lista med små förändringar och fixar. Till exempel har spelet översatts till italienska och adderat utökad kontroll-support. Äh, kolla in hela patch-listan om du är så himla intresserad.

Här är den officiella annonseringen:

This is it gang! It’s time to face two of Hallownest’s greatest warriors; uncover a hidden stag station; and traverse Hallownest in a whole new way with Dream Gates! We’ve even included a few small surprises to keep veteran players on their toes.

Det känns som att det har en anledning så god som någon för att återigen besöka Hallownest. Om du inte har gett Hollow Knight en chans så har tiden aldrig varit mer mogen – speciellt som det är extra billigt på Steam just nu.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts