Helmysiga Hob släpps den 26 september

Helmysiga Hob släpps den 26 september

Vi har checkat in med Torchlight-utvecklarna Runic Games nya spel Hob några gånger tidigare. I februari kollade vi på en trailer och jämförde spelet med Prince of Persia-rebooten från 2008 (i alla fall gjorde jag det, eftersom det är ett av mina favoritspel) och i slutet av juni förklarade utvecklarna att de känner sig väldigt inspirerade av Hayao Miyazakis klassiska film Princess Mononoke.

Hob avslöjades redan under 2015, så det känns skönt att äntligen få ett datum: spelet släpps den 26 september, och nedan ser ni en sprillans ny trailer. Man kan också förköpa spelet via Steam (18 euro) och GOG (20 dollar och 27 cent) med tio procents rabatt. Handlingen i Hob kommer presenteras helt utan ord, så vi kan förmodligen se fram emot ett spel där miljöerna står för lejonparten av berättandet.

Här är den nya trailern för Hob.

Release Date Announcement Trailer | Hob

The world has waited thousands of years for you to explore, fix, save, and awake. The adventure begins, September 26, 2017. Hob: It’s your chance. Make it home. http://hobgame.com Releasing September 26, 2017 on PlayStation, Steam, and GOG, for $19.99. Pre-orders begin August 1, 2017. See sites for more preorder bonuses, starting at 10% off.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts