Hearthstone: Knights of the Frozen Throne släpps nästa vecka

Hearthstone: Knights of the Frozen Throne släpps nästa vecka

Det var ett tag sedan jag satte fötterna i träskmarken som är Hearthstone – min plånbok och fritid blev helt enkelt för lidande. Somliga skulle kanske hävda att jag rage quittade efter en skenant förlust för mycket, men de människorna vet inte vad de pratar om.

Kanske, kanske är det dags att se tillbaka, nu när den sjätte expansionen Knights of the Frozen Throne dyker upp nästa vecka. Närmare bestämt är det den 11e augusti som gäller (jänkarna får den en dag tidigare) och för 49,99 euro – lite mindre än 500kr – kan du förbeställa 50 kortpaket.

Läs mer om Knights of the Frozen Throne här och spana sedan in det här videon där du kan se Blizzards Ben Brode och Jason Chayes gå in på djupet av vad den nya expansionen har att erbjuda.

Hearthstone: Announcing the Knights of the Frozen Throne

LEARN MORE about the Knights of the Frozen Throne: www.TheFrozenThrone.com SUBSCRIBE to follow Hearthstone: http://blizz.ly/Subscribe Join Production Director, Jason Chayes and Game Director, Ben Brode as they announce the Blizzard Entertainment’s newest Hearthstone expansion, Knights of the Frozen Throne, which comes out this August.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts