Här en trailer för den stängda Call of Duty: WWII-betan

Här en trailer för den stängda Call of Duty: WWII-betan

Efter månader av rykten premiärvisades slutligen Call of Duty: WWII i slutet av april. Som namnet antyder återvänder Activisions flaggskepp till rötterna, till Andra världskriget, för första gången sedan Call of Duty: World at War som släpptes hösten 2008. Under sommarens E3-mässa avslöjades också spelets multiplayerdel och nu har vi fått ett datum för den kommande stängda betan. Till konsol, det vill säga.

Precis som vanligt får Playstation 4 allt Call of Duty-relaterat först, och betan kommer dra igång om tio dagar, den 25 augusti. Om det går som det brukar kan vi med andra ord se fram emot en pc-beta kring den 25 september, men liksom fallet är med Playstation 4-betan kommer man sannolikt behöva förhandsboka spelet för att få tillgång. Betan kommer bland annat bjuda på det nya spelläget War Mode och “alla fem divisioner”.

Här är den nya trailern för den stängda betan av Call of Duty: WWII.

Call of Duty®: WWII – Multiplayer Private Beta Trailer [UK]

Be among the first in the world to get hands-on with Call of Duty®: WWII Multiplayer in the Private Beta, including brand new maps and Sledgehammer Games’ new War Mode experience. Enlist in all five Divisions and watch for all-new content throughout the Beta.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts