Här är Titanfall 2: Ultimate Edition

Här är Titanfall 2: Ultimate Edition

I måndags skrev vi om att Titanfall 2 var på väg att bli en del av Electronic Arts prenumerationstjänst Origin Access, vilket inträffade under gårdagen. Men för dig som fortfarande är intresserad av Titanfall 2 men inte vill betala 40 kronor i månaden till EA har ett nytt alternativ numera dykt upp: Titanfall 2: Ultimate Edition.

Eftersom allt dlc är gratis till Titanfall 2 är dock den här ultimata utgåvan inte riktigt så ultimat som de brukar vara. Men vi får ändå uppgraderingarna för titanerna Ion Prime och Scorch Prime, sex exklusiva deluxe-krigsmålningar, sex exklusiva deluxe-nosmålningar, två deluxe-kamoufleringar och ett exklusivt deluxe-callsign.

Vidare ingår också Jump Start Pack, ett paket som omedelbart låser upp alla titan- och pilotklasser, krigsmålningen Underground R-201 Carbine och tio double xp-polletter och 500 in-game-credits. Ultimate Edition kostar 40 euro (standardutgåvan av Titanfall 2 kostar 30 euro) och kan inhandlas via Origin.

Här är en trailer för Titanfall 2: Ultimate Edition.

Titanfall 2 – Ultimate Edition Trailer

The best way to jump into one of the most surprising shooters of 2016 is with the Titanfall 2: Ultimate Edition.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts