Här är lanseringstrailern för Redeemer

Här är lanseringstrailern för Redeemer

Har du någonsin känt dig jättearg, jätteflintskallig och jätteskäggig? Då kanske du känner igen dig i den före detta elitsoldaten Vasily, huvudrollen i Studio Sobatkas nya actionspel Redeemer. Det är ute nu och kostar 12 euro och 74 cent på Steam fram till den 8 augusti då priset höjs till det ordinarie 15 euro.

I lanseringstrailern nedan beskrivs Redeemer som “God of War möter Hotline Miami” och av allt att döma är det en helt korrekt bedömning. Vasily är lika arg, flintskallig och skäggig som Kratos, och top-down-perspektivet och tempot för tankarna till Dennaton Games stilbildande drogodyssé.

Här är lanseringstrailern för Redeemer.

Redeemer – Launch Trailer

Redeemer is now available on Windows PC via Steam for $14.99, and for more information please visit the game’s Steam page: store.steampowered.com/app/447290 Redeemer is a close-quarters brawler designed for fans of the genre, featuring a story-driven single-player campaign and challenging Arena Mode that pits players against hordes of enemies.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts