Här är en trailer för Recore: Definitive Edition

Här är en trailer för Recore: Definitive Edition

I lördags skrev vi några rader om Recore: Definitive Edition, efter att det hade framgått att spelets existens läckt via Microsofts egna onlinebutik. Eller så var det här bara ett sätt att få oss att prata mer om spelet, vem vet, men under Microsofts Gamescom-presentation igår kväll bekräftades Recore: Definitive Edition äntligen officiellt och vi fick en helt ny trailer.

Precis som vi berättade i lördags kommer Definitive Edition vara en gratis uppdatering för alla som äger originalspelet, och ett 20 dollars inköp för helt nya kunder. I trailern nedan ser vi exempel på den nya pansarvagnsliknande robotkompanjonen (som klipptes bort i sista stund från originalet) och att den kan gå jättefort om man kör på turboplattor. Festligt!

Recore: Definitive Edition släpps den 29 augusti. Här är den nya trailern.

ReCore Definitive Edition – Gamescom 2017 – 4K Trailer

Presenting ReCore, The Definitive Edition – an XBOX ONE & WINDOWS 10 EXCLUSIVE – Available August 29th 2017. From legendary creator Keiji Inafune and the makers of Metroid Prime comes the “ReCore Definitive Edition,”” an action-adventure masterfully crafted for a new generation.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts