GTA Online har fått ett Playerunknown’s Battlegrounds-doftande spelläge

GTA Online har fått ett Playerunknown’s Battlegrounds-doftande spelläge

“Man ska smida medan järnet är varmt” som någon kanske sade någon gång (förmodligen en smed).

Sagt och gjort, och Rockstar Games har därför redan nu lyckats implementera ett spelläge i GTA Online som inte påminner så lite om årets spelsuccé nummer ett Playerunknown’s Battlegrounds. Spelläget i fråga kallas för Motor Wars och infördes i och med de nya uppdateringen Smuggler’s Run som släpptes under gårdagen.

I Motor Wars deltar upp till fyra olika team, och alla spelare inleder matchen genom att hoppa fallskärm och försöker därefter hitta en fördelaktig position i en  ständigt minskande zon. Som namnet antyder spelar fordon en avgörande roll och vi hittar mängder av Mad Max-inspirerade vansinneskreationer här och var i Los Santos.

Utöver Motor Wars innehåller Smuggler’s Run-uppdateringen också hela sju olika flygplan (som fördelaktigt används för att smuggla saker) tillsammans med några nya bilar och ett gäng nya kläder och tatueringar.

Här är en trailer Smuggler’s Run.

GTA Online: Smuggler’s Run Trailer

Seems like recent events have taken their toll on Nervous Ron – he’s even more on edge than usual, and looking for a new business partner to help take over his burgeoning smuggling empire in Smuggler’s Run, the next big update to GTA Online, coming next Tuesday, August 29th.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts