Grin-utvecklare roar sig åt sitt gamla spel

Grin-utvecklare roar sig åt sitt gamla spel

Om du överhuvudtaget minns licensspelet Terminator: Salvation så minns du det för att det sög så hårt. Men även mindre lyckade spel kan vara roliga att gräva fram igen, särskilt om man var med och utvecklade det. Nu har ett gäng Grin-utvecklare spelat sitt gamla spel igen, och kommenterar det över Twitch. De är inte odelat positiva, om man säger så. Men de verkar ha roligt.

Om du är intresserad av att höra folk häckla sin egen skapelse, dra (på sin höjd) halvbra skämt och vara allmänt avslappnade så kan du själv kolla in filmen nedan. Det tar ett tag innan det börjar, så du får spola fram en bit.

Post-mortem playthrough with devs

Twitch is the world’s leading video platform and community for gamers. More than 45 million gamers gather every month on Twitch to broadcast, watch and chat about gaming. Twitch’s video platform is the backbone of both live and on-demand distribution for the entire video game ecosystem.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts