Gearbox jobbar på “Project 1v1”

Gearbox jobbar på “Project 1v1”

Gearbox hyllade lootskjutare Borderlands 2 släpptes under hösten 2012, så man tycker ju att det borde vara dags för en uppföljare inom kort. Kanske är den på gång, kanske inte, men tills vidare nöjer sig den Texas-baserade studion med att distrahera oss med avslöjandet av ett nytt spel.

På den officiella hemsidan kan vi läsa att “Project 1v1” (kodnamn) är Gearbox nya topphemliga, tävlingsinriktade och snabba förstapersonsskjutare. Som namnet antyder handlar det om dueller mellan två spelare, och man kan också samla på sig digitala spelkort som vi antar används för att aktivera specialkrafter. Eller något.

“Project 1v1” kommer få en kort stängd teknisk beta senare i sommar, och man kan anmäla sitt intresse via hemsidan. Servrarna kommer husera i Nordamerika, så vi européer kommer förmodligen få stå ut med en hel del lagg om vi vill vara med och leka.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts