Fyra patchar på tre dagar för The Long Dark

Fyra patchar på tre dagar för The Long Dark

The Long Dark spenderade tre år i early access innan det äntligen fick en fullskalig release förra veckan. Det betydde dock inte att spelet var fläckfritt och trots att det mottagit mestadels positiv kritik från recensenter och spelare så har det uppenbarligen behövt en del tillsyn.

Utvecklarna Hinterland Studio har nämligen släppt fyra patchar på tre dagar. Första patchen släpptes den 3e, varpå två patchar släpptes dagen därpå, följt av patch nummer fyra igår den 5e. Du kan läsa samtliga patchlistor här, men märk väl att de kan inkludera spoilers för spelets huvudkampanj.

(Psst, läs också gärna vår Jag Älskar Dig-artikel om spelet.)

Än så länge har ingen patch dykt upp idag, men vi uppdaterar givetvis om det förändras.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts