Final Fantasy XV kommer till pc tidigt nästa år

Final Fantasy XV kommer till pc tidigt nästa år

Gamescom har börjat! Eller ja, typ i alla fall. Officiellt öppnar portarna först imorgon, men det innebär inte att mängder av nyheter börjat läcka ut redan nu. Eftersom mässan äger rum i Köln i Tyskland kan vi räkna med mängder av pc-fokuserade nyheter. De gillar spel till datorer, de goda tyskarna.

Nu har Square Enix äntligen behagat avslöja att Final Fantasy XV är på väg till pc tidigt nästa år. Det japanska rollspelet släpptes till konsol under fjolåret och fick ett riktigt fint mottagande (har jag för mig, i alla fall) och nu kommer förhoppningsvis spelupplevelsen höjas ännu ett snäpp.

Premiärtrailern här nedan slänger ur sig ord som “ultimat kvalitet”, “4K” och “Dolby Atmos” och radar upp en lång lista över grafiska tekniker (turf effects, hairworks, flow, HFTS, VXAO och Ansel) som alla är en del av Nvidias utvecklingskit Gameworks. Därtill kommer Final Fantasy XV även få ett förstapersonsläge.

Spelet kommer släppas till Windows 10-butiken, Steam och Origin. Här är premiärtrailern för pc-versionen av Final Fantasy XV.

Final Fantasy XV PC trailer

Final Fantasy XV coming to PC next year. For more, visit PC Gamer http://www.pcgamer.com/final-fantasy-15-is-coming-to-pc-next-year/

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts