Fallout möter Far Cry och drar till Hawaii

Fallout möter Far Cry och drar till Hawaii

Har du hört talas om spelen Dragons and Titans, Dragonwings VR och Epic Dragon Clicker? Förmodligen inte, men de är alla utvecklade av den Kentucky-baserade indiestudion Wyrmbyte, och nu har de visat upp de första spelsekvenserna från deras nya spel Nightmarchers. Och det verkar rätt intressant?

Spelet har en officiell hemsida där vi kan läsa att Nightmarchers är en rollspelsskjutare som utspelar sig i en öppen och postapokalyptisk version av Oahu, den tredje största och mest tätbefolkade ögruppen i Hawaii. Det är upp till spelaren att befria lokalbefolkningen från den armé som tagit över makten i det tropiska samhället.

Nedan hittar du en tre minuter lång trailer från en pre-alpha-version av Nightmarchers, och det är inte svårt alls att dra paralleller med både Fallout och Far Cry. Vi har ingen aning om när spelet blir klart, men förmodligen dröjer det ett bra tag och jag skulle nästan kunna satsa en njure på att det kommer släppas som early access.

Här är den första gameplaytrailern för Nightmarchers.

Nightmarchers Pre-Alpha Trailer

Here it is, our first public video showing off Nightmarchers, our post apocalyptic Hawaiian shooter where you learn powers from the ancient Hawaiian gods to fight back against Kamapua’a and his raiders. We hope you enjoy it! Let us know what you think either in the comments or at one of our social media sites listed in the movie at the end.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts