Fallout 4-mod låter dig göra om en vertibird till hembas

Fallout 4-mod låter dig göra om en vertibird till hembas

Jag har alltid tyckt att det ser rätt mysigt ut att bo på en sådan där husbåt bohemer i amerikanska filmer har sina bohag. Vad vore ett snäpp bättre? En hushelikopter, så klart. Eller mer specifikt en retrofuturistisk vertibird från Fallout 4.  Med VTO-modden, skapad av moddaren PCDug. Tack vare den kan du nu inreda en flyttbar bas i den ikoniska flygmaskinen. Det blir ju inte så stort, men det gör det ju bara lättare att städa.

Läs också: Bästa Fallout 4-moddarna del 1

Du kan inte bjuda in NPC-folk att bo i den, och den fungerar inte som andra byar (varför skulle du vilja ha en smutsig, radioaktiv stolle i din mysiga vertibird?). Däremot har den vapen att försvara sig mot anfallande rövare, och även en radio du kan använda för att kontakta dina följeslagare om de skulle försvinna.

Läs också: Bästa Fallout 4-moddarna del 2

Okej, innan du spricker av förväntan; nej, du kan inte flyga runt med din framtidshelikopter. Du kan dock flytta på den genom ett fast travel-system. Det fungerar så att du bygger landningsområden i existerande byar, dit du kan flytta din flygande bas. Du behöver dock bränsle till den, som behövs fylla på när du flyttat basen några gånger. Visst hade det varit extra coolt om man faktiskt kunde manuellt flyga runt med sin helikopter, men tills vidare är det här ett klart trevligt tillskott.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts