Fallout 4 får en GOTY-utgåva

Fallout 4 får en GOTY-utgåva

Bethesdas rollspel Fallout 4 släpptes hösten 2015 och har sedan dess utökats med mängder av dlc.

Automatron (recension, 67 procent) släpptes den 22 mars 2016, följt av Wasteland Workshop den 12 april, Far Harbor (81 procent) den 19 maj, Contraptions Workshop den 21 juni, Vault-Tec Workshop den 26 juli och slutligen Nuka-World (77 procent) den 29 augusti.

Nu har Bethesda bekräftat en Game of the Year-utgåva av Fallout 4 som innehåller allt släppt dlc. Den släpps den 26 september, både som standardutgåva och i form av Pip-Boy Edition, som ger oss en ny chans att inhandla replikan av Fallout-seriens klassiska armbandsdator som även såldes när Fallout 4 var nytt.

Pip-Boy Edition kommer kosta 100 dollar medan den vanliga GOTY-utgåvan ännu inte har en prislapp.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts