Ett actionäventyr om urbefolkningen i Mexiko

Ett actionäventyr om urbefolkningen i Mexiko

Spelmässan PAX West i Seattle drar igång imorgon. Tillfället till ära har den mexikanska indiestudion Lienzo släppt en trailer för deras minst lika mexikanska actionäventyr Mulaka. Spelet baseras på det mexikanska urfolket Tarahumaras kultur, och tro och man tar rollen som en Sukurúame – en tarahumaransk shaman – i kampen mot den korruption som håller på att förgöra landet.

Du kan läsa mycket mer om Mulaka på den officiella hemsidan. Spelet har också en produktsida på Steam där man kolla in ett gäng vackra skärmdumpar som demonstrerar den säregna low-poly-stilen. Slutligen kan du även provlyssna på några av låtarna i spelets soundtrack borta på Soundcloud. Mulaka kommer släppas någon gång i början av nästa år och här är den nya oerhört stämningsfulla trailern.

Mulaka – PAX West 2017 Trailer

Originally slated for launch on PC, PS4 and Xbox One, Mulaka will also join the ranks of Nintendo’s portable console as it shares the stories of a legendary northern Mexico indigenous culture. Embracing a colourful and intricate mythology in an equally vibrant, low-poly visual style, the energy, locales, language and stories of the Tarahumara will come to life for the first time in a video game.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts