Episodbaserad asymmetrisk multiplayer, någon?

Episodbaserad asymmetrisk multiplayer, någon?

Vissa spelkoncept framstår som mer riskabla än andra. I princip alla onlinespel utan massiva utgivare i ryggen riskerar att floppa, speciellt de som utvecklas av indiestudior. Men Castlevania: Lords of Shadow-utvecklarna Mercury Steam vill uppenbarligen ta det hela ett steg längre och inte bara ge ut multiplayerspelet Raiders of the Broken Planet på egen hand, utan dessutom stycka upp det i episoder. Galet eller briljant?

På den officiella hemsidan kan vi läsa att det rör sig om ett “episkt sci-fi-äventyr” med en “counter-operative kampanj” (vad nu det betyder) där fyra spelare ställs mot en. Nej, jag har ingen aning om hur det kommer fungera heller, men som tur är kommer prologen (två stora uppdrag) vara helt gratis när den släpps tillsammans med den första kampanjen (kostar 10 euro) den 22 september. Man kan även anmäla sig till en beta?

Här är Gamescom-trailern för Raiders of the Broken Planet.

Raiders of the Broken Planet – Alien Myths Gamescom 2017 Trailer

Raiders of the Broken Planet launches on September 22nd for PlayStation 4, Xbox One and PC. Play the Prologue’s two lengthy missions for free! The first Raiders campaign Alien Myths will launch alongside priced at €9.99/$9.99/£9.99 for hours of incredible additional content.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts