En titt på den nya Rainbow Six: Siege-kartan

En titt på den nya Rainbow Six: Siege-kartan

Ubisofts onlineskjutare Rainbow Six: Siege går som tåget.

Det här har vi konstaterat så många gånger på den här webbsidan att det nästan känns lite löjligt. 20 miljoner spelare, planer på 50 till 100 spelbara karaktärer och en ny patch på 42GB, som bygger om den tekniska grunden i spelet i hopp om att det kommer leva många, många år till.

Inom kort väntar nytt innehåll. Nedan följer en kort liten trailer om kartan Theme Park, ett övergivet nöjesfält i Hong Kong. Den är en del av Operation Blood Orchid, och precis som vanligt kommer den nya kartan vara helt gratis, medan spelare kan betala för två nya karaktärer (antingen med riktiga pengar eller ingame-valuta).

Vilka de nya karaktärerna är vet vi ännu inte, men de kommer avslöjas under Gamescom-mässan i Köln som går av stapeln nu på tisdag. Här är den nya trailern för den nya kartan i Rainbow Six: Siege.

Rainbow Six Siege: Operation Blood Orchid – Theme Park | Trailer | Ubisoft [US]

Team Rainbow has been called to raid an abandoned theme park on the shores of Hong Kong. Two of S.D.U.’s most resourceful Operators were chosen to lead a lethal raid in this challenging perimeter. Get ready to discover a colorful and eclectic new map filled with dynamic and fast-paced face-offs.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts