En rundtur i Pillars of Eternity II:s största stad

En rundtur i Pillars of Eternity II:s största stad

I slutet av januari avslöjades Obisidians nya isometriska rollspel Pillars of Eternity II: Deadfire. Precis som fallet var med originalspelet använder sig utvecklarna av gräsrotsfinansiering, men den denna gång via Fig istället för Kickstarter. Fig-kampanjens summa stannade vid drygt 4, 4 miljoner dollar, ungefär en halv miljon mer än vad föregångaren skrapade ihop.

Nu har Obsidian släppt en ny video för finansiärer som utforskar Neketaka, den största staden i Pillars of Eternity II: Deadfire. Vi skrämmer bland annat slag på invånarna med hjälp av magi (vissa av dem flyr medan andra kryper ihop på marken) och besöker The Dark Cupboard, en affär där man kan inhandla de mest exotiska och kraftfulla föremålen i hela staden.

Pillars of Eternity II: Deadfire siktar på lansering någon gång under det första kvartalet 2018. Här är den nya videon.

Pillars of Eternity II: Deadfire – Backer Update 38 – Exploring Neketaka

Come join Lead Designer, Bobby Null, as we take you on a tour of Neketaka, the Deadfire’s big, urban center.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts