En genomgående titt på featurelistan i Recore: Definitive Edition

En genomgående titt på featurelistan i Recore: Definitive Edition

Imorgon släpps Recore: Defintive Edition. Vi skrev om spelet första gången när det ännu inte hade bekräftats officiellt, och en andra gång när vi fick en trailer i samband med Microsofts presentation under Gamescom förra söndagen. Men om du vill veta allt man kan veta om det här spelet behöver du inte vänta längre, för den officiella hemsidan har listat precis alla nämnvärda nyheter (antar vi, i alla fall).

Längst fram i skyltfönstret hittar vi Eye of Obsidan (ett helt nytt kapitel som handlar om roboten Violet, den förmodligen mest älskvärda birollen i hela originalspelet) och den nya kompanjonen T8-NK, en tankformad robot. I Recore: Definitive Edtion hittar vi också två nya övervärldar, 10 nya grottor, dynamiska sandstormar, tre nya vapenlägen, en bättre karta och ett smidigare snabbresesystem.

Det bästa av allt är dock att man utökat antalet powercores man kan hitta i spelet, och justerat spelets avslutning så att man kan utforska hela det avslutande tornet när man samlat ihop ett visst antal av dem (i orginalet låste man upp en våning i taget). Detta innebär att vi förhoppningsvis slipper den oerhört klumpiga sista tredjedelen från fjolårets originalutgåva som dödade det dittills väldigt bekväma tempot fullständigt.

Recore: Definitive Edition kostar 20 euro i Windows-butiken och är en gratis uppdatering för alla som äger originalet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts