Divinity: Original Sin 2 får röstskådespeleri trots allt

Divinity: Original Sin 2 får röstskådespeleri trots allt

– Okej, så minns ni när vi för evigheter sedan sa att vi inte kunde addera röstskådespeleri till Divinity: Original Sin 2? Vi ändrade oss! Vi ändrade oss och vi vägrar be om ursäkt! Muahaha!

Så inleder Larian Studios sitt senaste inlägg på Kickstarter där de förkunnar att deras nya rollspel alltså kommer att vara helt dubbat. Detta är något av en kovändning då utvecklarna tidigare gjort klart att det varken fanns tid eller budget att ge röster åt över 1000 karaktärer som sammanlagt sprutar ur sig drygt en miljon repliker. Efter att ha experimenterat med att implementera enstaka repliker så kände de dock att det inte funkade som de ville.

– Vi ville höra våra älskade karaktärer prata på riktigt. Så vi hällde upp kaffe och räknade på det och till slut beslöt vi oss: Äh vafan, varför inte.

Över 80 skådespelare lånar sina röster till Divinity, bland annat Harry Hadden-Paton och Alix Wilton Regan som bägge hörts tidigare i Dragon Age: Inquisition. Du kan se dem och utvecklarna prata om deras arbete i den här videon:

Divinity: Original Sin 2 – Kickstarter Update #42: Voice Recordings! Orchestral Soundtrack!

Kickstarter Post: https://www.kickstarter.com/projects/larianstudios/divinity-original-sin-2/posts/1971818 Remember when we said it’d be insane to do full voice for Divinity: Original Sin 2? Well, it was – but totally worth it! Learn more about this and other things in our newest kickstarter update!

Divinity: Original Sin 2 släpps den 14e september.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts