Den nya patchen till Rainbow Six: Siege är 42GB stor

Den nya patchen till Rainbow Six: Siege är 42GB stor

Under gårdagen fick vi veta att onlineskjutaren Rainbow Six: Siege passerat 20 miljoner registrerade spelare, varav 2,3 miljoner loggar in per dag. Nu har Ubisoft levererat ännu en imponerande siffra: spelets nya patch är 26GB utan ultra HD-texturer och hela 42GB med. Detta för att man “städar upp data” och etablerar en ny teknisk grund för spelet som man kommer bygga vidare på härefter.

Man kan läsa mer om det hela på den officiella hemsidan. Denna första uppdatering för den nya tekniska grunden må vara massiv, men målet är att man i längden kommer spara på diskutrymmet och bandbredden via användandet av “forges”, komprimerade arkiv som innehåller filer som inte ersätter gammal data, utan snarare utökar befintlig data vid behov. Med andra ord kommer man bara behöva ladda ner helt nya filer i framtiden.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts