CHOCKEN: Skaven är spelbara i Total War: Warhammer II!

CHOCKEN: Skaven är spelbara i Total War: Warhammer II!

I slutet av mars avtäcktes Total War: Warhammer II, uppföljaren till fjolårets hyllade strategispel av Creative Assembly (Emil Kraftling belönade originalet med hela 92 procent i vår recension). Under premiärtrailerns sista skälvande sekunder såg vi en råtta med röda ögon, och det stod omedelbart klart att Skaven kommer bli en spelbar fraktion.

Ändå har Creative Assembly under de senaste månaderna roat sig med att varken bekräfta eller dementera Skavens medverkan, men nu har de äntligen medgett att ja, Skaven kommer vara den fjärde spelbara rasen i Total War: Warhammer II, och nedan följer bildbevis i form av rörliga spelsekvenser renderade direkt i spelmotorn.

Total War: Warhammer II kommer släppas den 28 september, och om man förbokar spelet får man tillgång till Norsca, en dlc-ras till originalspelet. Och med tanke på att man kommer kunna koppla samman originalets och uppföljarens kartor (och det tredje spelets, när det väl släppts) i spelläget Grand Campaign är det faktiskt en rätt meningsfull bonus.

Här är den nya Total War: Warhammer II-trailern som premiärvisar Skaven.

Total War: WARHAMMER 2 – Skaven In-Engine Trailer [ENG]

Bursting forth from their foetid under-hives, the Skaven have revealed themselves as the fourth playable Race in Total War: WARHAMMER II. Their motives obscured, the devious Skaven are a highly numerous species who inhabit vast subterranean lairs. Now, their time of prophecy is upon us, and this verminous Race have emerged to spread pestilence and mayhem across the face of the New World.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts