Blizzards Ben Brode rappar om Arthas

Blizzards Ben Brode rappar om Arthas

I fredags tog vi en titt på en ny video där Hearthstone-designern Dave Kosak berättade mer om den ondskefulla Lich King och hans funktion i den kommande Hearthstone-expansionen Knights of the Frozen Throne. Lich King gick tidigare under namnet Arthas, och var den tvålfagraste av tvålfagra prinsar. Så var gick allt fel?

Nu har Blizzard släppt en ny video där Hearthstone-regissören Ben Brode går igenom Arthas bakgrund. Genom att rappa. Det här är inte första gången som Brode visar upp sina imponerande talanger (han rappade om den förra Hearthstone-expansionen tidigare i år) så han är uppenbarligen en man som kan bjuda på sig själv.

Livekonsert på Blizzcon 2017 som nästa projekt? Här är Ben Brodes video.

Ben Brode – ARTHAS

How did Arthas become the Lich King? Sure, you could read the story, or go play Warcraft III. Or you could just listen to this rap! Don’t forget to check out Hearthstone when Knights of the Frozen Throne launches! Special thanks to all of Team 5, and especially Andy Brock for mixing the track!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts