Bioware-veteranen Corey Gaspur har avlidit

Bioware-veteranen Corey Gaspur har avlidit

Det är tungt för de kanadensiska rollspelsmakarna Bioware just nu. Under gårdagen berättade vi att deras Montreal-studio har slagits samman med EA Motive, och nu har vi nåtts av det beklagliga beskedet att en av Biowares verkliga veteraner Corey Gaspur har avlidit.

Hur det hela gick till vet vi inte, men det är oviktigt i sammanhanget. Gaspur arbetade som lead gameplay designer för det kommande Anthem, och har tidigare jobbat med titlar som det enormt underskattade (och märkliga) Sonic Chronicles, samt odödliga klassiker som Dragon Age: Origins, Mass Effect 2 och Mass Effect 3.

– Corey var en talangfull designer och en ännu bättre person, skrev Bioware på sin officiella blogg. Vi beklagar sorgen för Coreys familj och alla hans vänner. Vi kommer att sakna dig.

Vi på PC Gamer kan inte göra annat än hålla med.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts