Battlefield 1 är en del av Origin Access nu

Battlefield 1 är en del av Origin Access nu

Electronic Arts vill väldigt gärna att du ska prenumerera på deras speltjänst Origin Access. Den 1 augusti lade man till Respawns hyllade fjolårsskjutare Titanfall 2 (Mattias Frost gav spelet 89 procent i vår recension) och nu finns också svenska Dice lika hyllade onlinefest (med tillhörande enspelarkampanj) Battlefield 1 tillgängligt via Origin Access.

Det fullständiga nuvarande utbudet av spel hittas här, och man får spela dem alla hur mycket man vill så länge man fortsätter betala drygt 40 kronor i månaden för Origin Access. Här hos oss recenserade Mats Nylund Battlefield 1 förra hösten och delade ut det massiva betyget 92 procent, så det är onekligen värt en titt om du inte provat det ännu.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts