Battle.net blir Battle.net igen

Battle.net blir Battle.net igen

Det var i höstas som vi nåddes av den smått obegripliga nyheten att Blizzard hade bestämt sig för att dumpa namnet Battle.net för deras onlinetjänst, ett av de mest ikoniska namnen inom pc-spel överhuvudtaget och i mitt tycke även ett av de allra mest tidlösa och häftigaste. Battle.net låter lika bra idag som det gjorde under 90-talet, och nu verkar Blizzard själva även ha insett det till slut.

Battle.net bytte namn till Blizzard App i mars, men har nu backat tillbaka till en kompromiss – via deras officiella hemsida har Blizzard meddelat att det nya officiella namnet för deras onlinetjänst är Blizzard Battle.net. Förmodligen lika bra eftersom till och med Blizzard själva glömde bort namnbytet när Bungies kommande onlineskjutare Destiny 2 utannonserades exklusivt för Battle.net i maj.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts