Vikingaspelet Northgard har fått en ny spelbar fraktion

Vikingaspelet Northgard har fått en ny spelbar fraktion

Förra sommaren avslöjades det nya spelet av de franska Evoland-utvecklarna Shiro Games. Northgard är ett rts som för tankarna till klassiska spel som Age of Mythology och Age of Empires, kompletterat med ett litet stänk Banner Saga gällande estetiken. Spelet lanserades som early access i januari, och nu har det fått en ny uppdatering tillsammans med en ny spelbar fraktion. Patchnoteringarna kan läsas här.

Nedan ser ni en trailer för nya Clan of the Bear. Vi får två nya enheter: en relativt billig bepansrad björn (50 mat) som inte kan ta sig in i fientliga territorium, men väl beskydda hembasen och bevaka neutrala områden. Björnen får sällskap av Shield Maiden, kvinnliga sköldutrustade krigare som kan ta emot rejält med stryk och ersätter de andra klanernas Warchiefs i enhetsutbudet.

Under ett dygn framöver säljs Northgard för 15 euro på Steam, innan prislappen återgår till det ordinarie 20 euro. Här är den nya trailern.

Northgard’s Clan of the Bear – Unit presentation

Here is a presentation video of the Clan of the Bear exclusive units: the Armored Bear & the Shield Maiden! Enjoy the video! Get Northgard now on Steam: http://store.steampowered.com/app/466560/Northgard/

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts