Vem äger egentligen månen?

Vem äger egentligen månen?

NBC använde nyligen Minecraft för att förklara vem som egentligen äger månen. Det är en ganska komplicerad fråga – även om det inte borde vara det (varför ska någon alls äga månen?). Programmet NBC Left Field har gett sig på att förklara hur allt ligger till, dock, och man gör det med hjälp av Minecraft.

Läs också: Fanskapat Pokémon i Minecraft

Programmet är ett försök att nå ut till folk som primärt får sina nyheter genom sociala medier. Både mer lättsamt material och tyngre frågor ska avhandlas. Spana in nedan för att dels lära dig om månen, men också om hur man kan använda Minecraft för att berätta om komplicerade saker.

 

NBC Left Field on Twitter

WATCH: We explain ‘moon law’ with Minecraft. #MakingOfAnAstronaut https://t.co/W4f3rsVx85

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts