Tron 2.0 fungerar numera på Windows 10

Tron 2.0 fungerar numera på Windows 10

Jag gillar Steam. Du gillar förmodligen också Steam, men jag önskar att tjänsten vore mer tydlig med vilka spel som faktiskt uppdaterats för att fungera på moderna datorer. För något år sedan kände jag mig sugen på att spela Max Payne igen, men de planerna kom av sig när det stod klart att jag skulle behöva jaga rätt på inofficiella patchar för att få det att fungera.

Därför är det kul att se att vissa utgivare faktiskt bryr sig om att hålla liv i sina gamla spel. En av dem är förvånande nog Disney, som hux flux släppt en ny patch till Monolith-klassikern Tron 2.0 som gör att spelet numera fungerar på Windows 10. Det bör dock påpekas att den här patchen utelämnar saker som bredbildsstöd (inofficiell patch för det hittas här) men en snorschysst gest av Disney är det ju ändå.

Tron 2.0 kostar också blott 2 euro och 49 cent fram till Steam-reans slut nu på onsdag, så det här är faktiskt en utmärkt chans att återbesöka denna förstpersonspärla från 2003, eller upptäcka den för allra första gången. Nu väntar vi bara på de där uppdaterade versionerna av No One Lives Forever-spelen också, Monolith! (Som Disney inte har något att göra med, men ändå).

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts