Trialversionen av Mass Effect: Andromeda är tillgänglig för alla nu

Trialversionen av Mass Effect: Andromeda är tillgänglig för alla nu

Dagarna innan Mass Effect: Andromeda släpptes i slutet av mars kunde Origin Access-prenumeranter provspela äventyret i hela 10 timmar fram till en viss punkt i berättelsen. Så här i efterhand kanske det här inte gynnade spelet så där jättemycket, men sedan dess har det fått oräkneliga uppdateringar, nu senast förra veckan, som bland annat förbättrat de hårt kritiserade ansiktsanimationerna rejält.

Uppenbarligen verkar Electronic Arts och Bioware ha fått upp förtroendet för sitt spel igen, för nu har de gjort trialversionen tillgänglig för alla. Återigen får vi spela upp till 10 timmar sammanlagt över kampanjen och multiplayerläget (som även det fått rejäla uppdateringar sedan lanseringen) och fortsätta från våra sparfiler om vi väljer att inhandla fullversionen (standardversionen kostar 30 euro just nu via Origin).

Trialversionen av Mass Effect: Andromeda kommer finnas tillgänglig fram till den 1 november och du kan läsa mer om den på spelets hemsida. Här är tweeten som avslöjade nyheterna.

Mass Effect on Twitter

Fight for a new home in a dangerous galaxy. The Mass Effect: Andromeda Trial is now available on all platforms! https://t.co/t4r2kvyenc

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts