Trials-fans, se hit! Nytt vansinnigt mountainbikespel!

Trials-fans, se hit! Nytt vansinnigt mountainbikespel!

Jag älskar Redlynx Trials-serie. Därför är det ju synd att fjolårets tillskott Trials of the Blood Dragon var ganska dåligt, men det innebär å andra sidan att det numera finns ett Trials-format hål att fylla på spelmarknaden. Säg hej till Descenders, ett nytt vansinnigt snabbt mountainbikespel av Action Henk-utvecklarna Ragesquid (Action Henk var ju mer än lovligt Trials-inspirerat det också).

Den största skillnaden är perspektivet. I Descenders placeras kameran rakt bakom cyklisten, istället för vid sidan av som i Trials. Dessutom verkar det gå bra mycket fortare, måhända med minskade precisionskrav för att göra det hela hanterligt. Du kan läsa mer om DescendersSteam och om man är intresserad av att delta i en beta ombeds man gå med i spelets officiella Discord-kanal.

Här är premiärtrailern för Descenders.

Descenders Reveal Trailer

Descenders official site: http://www.descendersgame.com Join the Discord for beta access: https://discord.gg/KkqDErm Descenders is extreme downhill freeriding for the modern era, with procedurally generated worlds, and where mistakes have real consequences. Will you lead your team to glory and become the next legendary Descender?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts