Titanfall 2 kommer till Origin Access imorgon

Titanfall 2 kommer till Origin Access imorgon

Tidigare den här månaden avslöjade Electronic Arts att förra höstens hylllade fps-duo Battlefield 1 och Titanfall 2 är på väg till speljättens prenumerationstjänst Origin Access. För ungefär 40 kronor i månaden får man tillgång till ett hälsosamt gäng titlar, och man spela dem hur mycket man vill så länge man har en aktiv prenumeration.

Den kompletta listan kan begrundas här, och på samma sida kan vi även läsa att Titanfall 2 numera fått ett datum, närmare bestämt redan imorgon. Nu har jag inte spelat Titanfall 2 själv så jag vet inte hur pass aktiv onlinescenen är för tillfället, men förra veckan fick spelet ett nytt samarbetsläge och det var dessutom gratis att spela hela helgen, så rimligtvis borde det vara väldigt enkelt att hitta matcher ett tag framöver.

Vår recension av Titanfall 2 hittar ni för övrigt här. Förutom en stark onlinekomponent bjuder spelet också på en förvånansvärt ambitiös enspelarkampanj.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts